Beautysalon WomaNicer

Nagels Wimperextensions & more beauty specials

Visagie 


De mooiste huid is een gezonde huid.
Bij de keuze van een make-up merk is het voor ons vanzelfsprekend dat de make-up er mooi uitziet, prettig aanvoelt en eenvoudig aan te brengen is.
 

Ga jij binnenkort trouwen? Natuurlijk wil je dan dat je kapsel en make-up de hele dag én avond perfect zit! Graag zorg ik ervoor dat jij op deze bijzondere dag straalt.

Wil je een natuurlijke, extravagante of feestelijke look? Dat bepaal je helemaal zelf. Samen kijken we tijdens een proefsessie wat het beste bij je past. Op de grote dag zelf zorg ik dat jij er ruim op tijd stralend uitziet.

Verzorg je liever zelf je bruidsmake-up? Schakel mij dan alleen in voor je bruidskapsel. Heb je een vriendin of familielid die jouw haar doet? Dan kom ik alleen voor de make-up. Je kunt mij ook inplannen voor de visagie en hairstyling van bruidsmeisjes en/of bruiloftsgasten.

Naast prijs en kwaliteit hecht GOLDEN-ROSE cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van eindgebruikers. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen.