Beautysalon WomaNicer

Nagels Wimperextensions & more beauty specials

Wimperextensions

 


ONE BY ONE LASHES

De wimperextensions hebben de afgelopen jaren sterke ontwikkelingen doorgemaakt. Er zijn diverse methoden en technieken voor de bevestiging van de wimperextensions. 

Wij hebben ervaren dat de nieuwste one-by-one techniek een en al positieve reacties en ervaringen geeft en daarom is dit nog de enige methode de wij bieden in de salon.
Nieuwsgierig? Lees snel verder en ervaar het zelf bij WomaNicer!

                                    Wimpers na de behandeling


Het effect van deze Semi-permanente wimperextensions 

moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend.
Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara.
’s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Wimperverlenging is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt!


Lash Extend®.
Beautysalon WomaNicer maakt gebruikt van de producten van Lash Extend®. De haartjes van Lash Extend® zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echter wimperharen en opvallend zachter dan de standaard synthetische wimpers.
De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt.

Na 3 of 4 weken is een refill -/ opvul behandeling aanbevolen voor een optimaal resultaat.
Dat betekent dus ook dat u de wimperextensions permanent kunt dragen!!! 

 

De voordelen van Wimperextensions op een rijtje:
- Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers  
  voor een schitterende uitgesproken oogopslag

- Natuurlijke uitstraling
- Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
- Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
- Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
- Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
- Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
- Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
- Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
- Wordt pijnloos aangebracht
- Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich zorgen te maken over je wimpers
- Blijft gemiddeld tot 2 maanden zitten, maar wanneer u de wimpers blijft opvullen, zullen de haartjes voor altijd zitten.